No escrivim fa temps perque estem fent massa coses, pero vosaltres no us entereu ni el mon tampoc, i aixó no pot ser ¡, a més pareix que si no contes, si no et veuen, no existeixes, i aixo tenim que anar solucionant-ho ¡
Us farem un resum de l´ultim que hem fet i estem fent perque el desenvolupament rural en totes les seues variants porta força feïna i comporta, mes de tot, fer molta empenta i tindre molta cura per a que les coses avançen i pel camí correcte, es a dir, aconseguir tindre negocis sostenibles i viables al Camp d´Elx, #campdelx (amb aquesta etiqueta al twitter publiquem tot el que fem) , relacionats amb el #turismerural, el #ecoturisme, el #birdwatching, la #gastronomía, #senderisme, #agricultura , #ramadería, #cicloturisme i un llarg etcétera que com tots sabeu podem tindre al #campdelx
- – estem assesorant families i persones per a que obriguen els seus negocis a casa seva com a casa rural, vivenda turística, apartament turístic, alberg o qualsevol forma que ara mateix legalment ens podem permitir i entrar al canals de comercilització turístics (encara no tenim ninguna casa legalitzada com Allotjament Rural, sí que en hi ha dues, en vies de aconseguir-ho): tenim gent amb casona nobiliaria, gent enmig de Carrissals, gent amb posible alberg a la zona perimetral del Parc Natural Salines Santa Pola-Elx baix de la Verea Sendres, una familia dalt de la Verea Sendres en un lloc encisador, gent en Torrellano Alt, gent en Jubalcoi, en La Marina, en Matola, en la Vallverda, en Pusol, en Derramador, en Algoda, al costat del Barranc dels Arcs, en el camí de Vizcarra…..ja som molts els que volem emprendre un somni …avorer si som capaços de aconseguir-ho ¡¡
- – aquet divendres fem rutes guiades per la Centuriació Romana i Picaeta Romana en La Alcudia gràcies a la Universitat d´Alacant, ho fem els dies 12 i 19 juliol, amb l´ajuda de Carles Martín Cantarino de la U.A, els restaurants de ARCE i en particular el Restaurant Estanquet, el Restaurant Martino y el Restaurant Nugolat han fet un menú amb “delicatesen” romanes acompanyades de Cerveza Illice Augusta, oli de l´ Almassera de El Tendre, ví de les Bodegues Faelo i melons de Carrissals ….qué mes voleu ¡¡¡
- – també estem acabant d´ajudar a que ja siga una realitat el que es puga fer un passeig en calesa, en carruatge per Elx amb l´empresa de Santi i son pare Santiago, familia que porta molts anys amb aixó dels cavalls i que pertanyen a la Associació de Carreters, es un passeig molt bonic per el centre d´Elx i per la Ruta del Palmerar….i no patiu els cotxes, que va mes ràpid que el trenet ¡¡
- – per altra banda hem estat a Diputació d´Alacant amb el Diputat de Foment, a Consellería de Turisme en Alacant amb la cap Adelina Ortega, a Consellería de Medi Ambient en Valencia amb Juan Orts, a Consellería d´Agricultura amb un montonet de Directors de diferents àrees a vorer si ja podem “estar al mapa” …en alló estem ¡
i be …demà mes ¡
Bon día i salut tingau ¡