Convoquem la tercera edició del concurs d’Instagram #porxadescampdelx2022

Des d’ADR Camp d’Elx hem convocat la tercera edició del concurs fotogràfic d’Instagram #porxadescampdelx2022 per tal de reivindicar els ombralls vius del nostre territori. L’acció, que estarà vigent del 29 de juliol al 31 d’agost de 2022, té cinc premis per a una ùnica foto guanyadora: una cata degustació per a 2 persones a la Almàssera El Tendre amb visita del Museu, una visita guiada al Museu Escolar de Puçol amb entrades i taller de palma blanca inclosos per a 2 persones, un pack per a fer nugolet o canari de la nostra destil·leria del Camp d’Elx N.M.D, un pack de cosmètica bio de “Naturalicia” i un botijó. 

La idea es recollir imatges de porxades tradicionals de cases típiques del Camp d’Elx, tant de les seues singularitats arquitectòniques i ornamentals com aquells elements que les hi habiten, com les plantes. L’objectiu és visibilitzar el medi rural il·licità i les tradicions i costums del Camp d’Elx així com la importància de preservar espais d’ombra en un clima semiàrid com el nostre. Aquests espais estan rotegits per les construccions típiques de les cases del Camp d’Elx i de les plantes habituals de les porxades, de zones de sol i ombra, sobretot a l’agost, com les alfàbegues. També, per a reconéixer-los com a llocs de trobada familiar i comunitària essencials.

Per a participar-hi, cal publicar un màxim de 5 fotos a color i amb la suficient definició, etiquetar-nos i incloure almenys dos hashtags: el títol del concurs #porxadescampdelx2022 i la pedania on es localitzen les imatges, per exemple #AtzavaresAlt.

Per a més informació, consulteu les bases de la convocatòria.

Bases convocatòria castellá

Bases convocatòria valenciá