Convoquem la segona edició del concurs d’Instagram #porxadescampdelx2021

Des d’ADR Camp d’Elx hem convocat la segona edició del concurs fotogràfic d’Instagram #porxadescampdelx2021 per tal de reivindicar els ombralls vius del nostre territori. L’acció, que estarà vigent del 26 d’agost al 30 de setembre de 2021, té cinc premis per a una ùnica foto guanyadora: un setiet per al perol d’arrós, un botijó per taula,un esmorzar a una venta del Camp d´Elx per a 4 persones, un dinar per a dos persones en un Restaurant del camp d´Elx i un pack per a fer nugolet o canari per a un número indeterminat de persones (segons les mides).

segona edició del concurs d’Instagram #porxadescampdelx2021

La idea es recollir imatges de porxades tradicionals de cases típiques del Camp d’Elx, tant de les seues singularitats arquitectòniques i ornamentals com aquells elements que les hi habiten, com les plantes. L’objectiu és visibilitzar el medi rural il·licità i les tradicions i costums del Camp d’Elx així com la importància de preservar espais d’ombra en un clima semiàrid com el nostre. Aquests espais estan rotegits per les construccions típiques de les cases del Camp d’Elx i de les plantes habituals de les porxades, de zones de sol i ombra, sobretot a l’agost, com les alfàbegues. També, per a reconéixer-los com a llocs de trobada familiar i comunitària essencials.

Per a participar-hi, cal publicar un màxim de 5 fotos a color i amb la suficient definició, etiquetar-nos i incloure almenys dos hashtags: el títol del concurs #porxadescampdelx2021 i la pedania on es localitzen les imatges, per exemple #AtzavaresAlt.

Per a més informació, consulteu les bases de la convocatòria.

Descarregar bases valenciá

Descarregar bases castellá