Convoquem la quarta edició del concurs d’Instagram #porxadescampdelx2023

Des d’ADR Camp d’Elx hem convocat la quarta edició del concurs fotogràfic d’Instagram #porxadescampdelx2022 per tal de reivindicar els ombralls vius del nostre territori. L’acció, estarà vigent des del dimecres 30 d’agost de 2023 fins al dilluns 16 d’octubre de 2023, a les 18 hores, ambdós inclusivament. Té tres premis. Per a la foto guanyadora, un vol en globus amb Aeroglobo, per a la segona foto guanyadora, un esmorzar per a 4 persones a càrrec de ARCE (Associació de Restaurants del Camp d’Elx) i per a la tercera foto guanyadora, una cistella de productes locals del Camp d’Elx.

El concurs té com a finalitat visibilitzar el medi rural il·licità i les tradicions i costums del Camp d’Elx així com la importància de preservar espais d’ombra en un clima semiàrid com el nostre, protegits per les construccions típiques de les cases del Camp d’Elx i de les plantes típiques de les porxades, de zones de sol i ombra, sobretot a l’agost, com les alfàbegues. També, per a reconéixer-los com a llocs de trobada familiar i comunitària essencials.

A més a més, premiarem la tradició i l’originalitat i innovació dels i les fans de l’Associació per al Desenvolupament Rural del Camp d’Elx a Facebook, Instagram i Twitter: ADR Camp d’Elx i Turisme Rural Elx.

Si voleu participar-hi, heu de publicar la foto o les fotos en el vostre compte d’Instagram, etiquetar-nos @adr_campdelx i incloure les etiquetes #porxadescampdelx2023 i #nomdelapedania, a més d’enviar la imatge o imatges originals per correu electrònic info@turismeruralelx.es amb l’assumpte #porxadescampdelx2023 i les dades següents: nom del compte d’Instagram, nom de la pedania on es localitza la foto o les fotoss i adreça de la casa, així com les dades de contacte de la persona autora (nom complet, adreça, telèfon…).

Descarregar bases valenciá

Descarregar bases castellá