Convoquem la quarta edició del concurs d’Instagram #porxadescampdelx2023

Des d’ADR Camp d’Elx hem convocat la quarta edició del concurs fotogràfic d’Instagram #porxadescampdelx2022 per tal de reivindicar els ombralls vius del nostre territori. L’acció, estarà vigent des del dimecres 30 d’agost de 2023 fins al dilluns 16 d’octubre de 2023, a les 18 hores, ambdós inclusivament. Té tres premis. Per a la foto guanyadora, un vol en globus amb Aeroglobo, per a la segona foto guanyadora, un esmorzar per a 4 persones a càrrec de ARCE (Associació de Restaurants del Camp d’Elx) i per a la tercera foto guanyadora, una cistella de productes locals del Camp d’Elx.

El concurs té com a finalitat visibilitzar el medi rural il·licità i les tradicions i costums del Camp d’Elx així com la importància de preservar espais d’ombra en un clima semiàrid com el nostre, protegits per les construccions típiques de les cases del Camp d’Elx i de les plantes típiques de les porxades, de zones de sol i ombra, sobretot a l’agost, com les alfàbegues. També, per a reconéixer-los com a llocs de trobada familiar i comunitària essencials.

A més a més, premiarem la tradició i l’originalitat i innovació dels i les fans de l’Associació per al Desenvolupament Rural del Camp d’Elx a Facebook, Instagram i Twitter: ADR Camp d’Elx i Turisme Rural Elx.

Si voleu participar-hi, heu de publicar la foto o les fotos en el vostre compte d’Instagram, etiquetar-nos @adr_campdelx i incloure les etiquetes #porxadescampdelx2023 i #nomdelapedania, a més d’enviar la imatge o imatges originals per correu electrònic info@turismeruralelx.es amb l’assumpte #porxadescampdelx2023 i les dades següents: nom del compte d’Instagram, nom de la pedania on es localitza la foto o les fotoss i adreça de la casa, així com les dades de contacte de la persona autora (nom complet, adreça, telèfon…).

Descarregar bases valenciá

Descarregar bases castellá

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *