Jornada sobre ajudes per a desenvolupar projectes en el medi rural

Hem organitzat amb l’Associació per a la Sostenibilitat i Innovació Rural (AsiR – GAL Sud d’Alacant) la jornada informativa Ajudes per a desenvolupar projectes en el medi rural el pròxim dimecres, 6 de febrer, de 16 a 20 hores, en el Centre de Desenvolupament Empresarial d’Elx (CDE).

Es tracta d’una activitat gratuïta, dirigida a emprenedores i emprenedors rurals, emmarcada en la campanya de difusió de les ajudes LEADER del Programa de desenvolupament rural de la Comunitat Valenciana 2014-2020, a les quals poden optar microempreses no agrícoles i xicotetes industries agroalimentàries del Camp d’Elx. 

Intervenen la gerent d’AsiR – GAL Sud d’Alacant, María Jesús Torres García, per a donar indicacions i pautes tècniques per a presentar un projecte LEADER, així com l’enginyera agrònoma i exgerent del GAC Serranía Rincón de Ademuz, LEADER II, María José Payá Valdés, amb la ponència Quin tipus d’empreses necessita el medi rural. El programa inclou un networking per a emprendre i compartir idees i experiències.

En l’acte d’inauguració participaran el vicepresident d’AsiR – GAL Sud d’Alacant i president d’ADR, Pascual Serrano Pérez, i els regidors de Medi Ambient i de Creació d’Empreses de l’Ajuntament d’Elx, Antonio García Díez i Héctor Díez Pérez.

Informació i inscripcions: info@turismeruralelx.es