Convoquem el concurs d’Instagram #porxadescampdELX

Des d’ADR Camp d’Elx hem convocat el concurs fotogràfic d’Instagram #porxadescampdELX per a reivindicar els ombralls amb vida del nostre territori. L’acció, que estarà vigent del 5 al 31 d’agost de 2020, té com a únic premi un vol en globus per a dos persones.

La idea es recollir imatges de porxades tradicionals de cases típiques del Camp d’Elx, tant de les seues singularitats arquitectòniques i ornamentals com aquells elements que els hi habiten, com les plantes. L’objectiu és visibilitzar el medi rural il·licità i les tradicions i costums del Camp d’Elx, així com la importància de preservar espais d’ombra en un clima semiàrid com el nostre, protegits per les construccions típiques del territori i de les plantes habituals de les porxades, de zones de sol i ombra, sobretot a l’agost, com les alfàbegues. També, per a reconéixer-los com a llocs de trobada familiar i comunitària essencials.

Per a participar-hi, cal publicar un màxim de 5 fotos a color i amb la suficient definició, etiquetar-nos @adr_campdelx i incloure almenys dos hashtags: el títol del concurs #porxadescampdELX i la pedania on es localitzen les imatges, per exemple #AtzavaresAlt.

Per a més informació, consulteu les bases de la convocatòria:

Bases #porxadescampdELX en valencià

Bases #porxadescampdELX en castellano

1 comentario en “Convoquem el concurs d’Instagram #porxadescampdELX

Los comentarios están cerrados.